Wozzen videre til anden runde

17. januar 2011

Efter en seværdig omgang tennis mod argentineren Gisela Dulko på Rod Laver Arena, kunne Caroline Wozniacki natten til mandag trække sig tilbage som vinder med cifrene 6-3 6-4. Rigtig spændende blev det aldrig, Woznicki spillede solidt, og Dulko tog alt for mange forkerte beslutninger.

Wozniacki fik hurtigt brudt Dulko i første sæt, og trods mange flotte dueller, hvor begge spillere pressede hinanden, var det Wozniacki der trak det længste strå i de afgørende points.

I andet sæt får Wozniacki ligeledes hurtigt brudt, Dulko får dog brudt tilbage og ved stilingen 4-4, er der anledning til spænding, men Wozniacki bryder igen iskoldt, og kan derefter serve kampen hjem.

Dulko lavede kampen igennem et hav af stopbolde, og havde i første sæt også held med en del af dem. Men som kampen skred frem, begyndte Caroline at læse dem, de lå heller ikke længere så skarpt, og det endte med at blive lidt af en parodi. Hvad der fra start af kunne synes som et forsøg på at bryde danskerens rytme, endte med at blive et udtryk for desperation.

Wozniacki var selv udmærket tilfreds efter en svær første runde kamp, og var glad for at være videre. Farmand Piotr var dog alt andet end tilfreds med sin datter: ” Hun var alt for nervøs. Hun kunne ikke lave de ting, hun gerne ville. Hun havde nul timing i serven og i returneringerne. Hun var helt stiv, når hun servede. Baghånden slog hun også bare tilbage. Der var ingen power”

Undertegnede har lidt svært ved at genkende den beskrivelse, men så er der lidt at arbejde med. Wozniacki skal onsdag møde amerikaneren Vania King. De to kender hinanden fra junior-årene, men har kun mødtes én gang tidligere – sidste år, hvor Wozniacki vandt i 3 sæt.