Wozniacki taber finalen i Auckland efter tre sæt

10. januar 2015

Finalen var en tæt affære hvor Caroline måtte tage til takke med en anden plads.

Caroline Wozniacki var oppe imod amerikaneren Venus Williams hvor hun skulle forsøge at vinde for første gang mod hende. Wozniacki startede stærkt ud med god tennis og vandt første sæt 6-2.

Desværre for Caroline tabte hun de to næste sæt 6-3 og 6-3 og Venus udbyggede de indbyrdes opgør til 6-0. Amerikaneren kunne dermed løfte trofæet i ASB Classics i Auckland for første gang i hendes karriere som gør hende til den fjerde ældste spiller der vinder en turneringssejr.

Nu gælder det Australian Open

Wozniacki tager videre til Australien hvor forberedelserne til årets første grandslamturnering starter. Caroline deltager i en opvarmningsturnering inden Australian Open skydes igang d. 19 januar.

Danskeren har deltaget i Australian Open 7 gange før hvor hendes bedste placering er en semifinale i 2011. Caroline skal forsøge at komme længere end sidste år hvor hun i 3. runde blev slået ud af Garbine Muguruza.