Wozniacki møder østeuropæiske topspillere ved WTA Finals i Singapore

18. oktober 2014

Det blev i dag afgjort ved lodtrækning, hvem der møder hvem i gruppespillet ved dette års sæsonfinale, WTA Finals. WTA Finals foregår i Singapore, hvor gruppespillet går i gang på mandag den 20. oktober.

Ved dagens lodtrækning var det Caroline Wozniacki, der var den sidste, der fik tildelt en plads, hvor hun fik den sidste plads i gruppe hvid. Sammen med den danske tennisspiller, så endte Maria Sharpova, Petra Kvitova samt Agnieszka Radwanska i gruppe hvid.

Med gruppefordelingen undgår Caroline Wozniacki verdens nummer et, Serena Williams, og kan tidligst møde hende i en semifinale. Wozniacki skal være en af de to bedste spillere i hendes gruppe for at gå videre til en semifinale.

Selvom Wozniacki ikke møder Serena Williams i gruppespillet, er det stadig sikkert, at danskeren får kamp til stregen i Singapore, da tuneringsdeltagerne er sæsonens otte bedste spillere.

I den anden gruppe, gruppe rød, er det Serena Williams, Simona Halep, Genie Bouchard og Ana Ivanovic der tørner sammen. Dermed er sæsonens bedste tenisspilere blevet fordelt og er klar til at kæmpe for WTA Finals-titlen på mandag.