Wozniacki langer ud efter regler.

25. september 2010

I samarbejde med TV2 og Per Vinkel.

Caroline Wozniacki har haft stor succes og spillet sig ind i top-10. En placering der gør, at hun er underlagt flere indviklede regler. Blandt andet bestemmer de i store træk, hvor Caroline Wozniacki må spille. Og det er den danske tennisspiller ikke helt tilfreds med.

– Jeg ville hellere selv bestemme, hvor jeg ville spille. Der er mange regler, men det er svært at gøre så meget ved, men det ville da være rart, hvis jeg selv kunne planlægge min sæson, siger Wozniacki til sporten.tv2.dk.

Danskeren spiller fra på mandag ved en WTA-turnering i Tokyo, Japan.

En fordel?
Efter Wimbledon har verdens top-10 en tvungen pause på fire uger. En pause Wozniacki i denne sæson havde god gavn af.

– I år var det fint nok, da jeg kunne bruge tiden på at komme mig helt over min skade. Men havde jeg været fit for fight, så er fire uger lang tid midt på sommeren, siger Caroline Wozniacki til sporten.tv2.dk.

Efter de fire ugers pause spillede Wozniacki fem turneringer på seks uger. Det gav tre turneringssejre i Farum, Montreal og New Haven.

Stille efterår
Efteråret byder igen på færre turneringer end normalt for Caroline Wozniacki. Hun spiller kun i Tokyo, Beijing inden masters i Doha.

Jeg føler mig ikke så meget hjemme ude i Asien, og har haft svært ved at præstere, men jeg giver det chancen, og så må vi håbe på det bedste, siger Caroline Wozniacki til sporten.tv2.dk.

Wozniacki har, hvis resultaterne flasker sig i de sidste tre turneringer muligheden for at slutte året som nummer et i verden.