Wozniacki knockout

28. juni 2010

Kiggede man på lodtrækningen til damernes Wimbledon turnering i morges, så troede de fleste danskere nok, at Caroline ville spille sig i sin første kvartfinale i Wimbledon nogensinde. På tennissporten.dks redaktion regnede vi faktisk med, at se hende helt fremme i semifinalen senere på ugen, men sådan skulle det bestemt ikke gå.

Det var verdens nr. 62 Petra Kvitkova, som Caroline ellers havde besejret to gange tidligere, der stod i vejen for danskeren. Hun blæste simpelthen Caroline af banen ved at give hende en decideret græslektion. Man skulle måske have frygtet modstanderen en mere, da hun faktisk havde slået spillere som Sorana Cirstea og Victoria Azarenka ud af den traditionsrige turnering, men alligevel mente vi at verdens nr.4 burde kunne klare denne udfordring. 

Caroline servede sikkert med en høj førsteservsprocent, men den så ofte omtalte kraft manglede. Kvitkova fik derfor mulighed for at styre spillet og ofte afslutte med et af hendes mange vinderslag. Caroline prøvede at løbe rundt og forsvarede sig, men det er svært når ens modspiller rammer dagen og spiller aggresivt. Der gik panik i danskeren, og den ellers velkendte "fighter" mentalitet udeblev. Kampen sluttede derfor med de kedelige cifre 2-6 0-6.