Wozniacki hædret ? igen, igen, igen

2. december 2014

For syvende gang løb Caroline Wozniacki med titlen som årets tennisspiller. Prisen blev uddelt ved Dansk Tennis Forbunds ’Årets Tennisspiller-træf’.

KØBENHAVN.

Caroline Wozniacki blev – ikke overraskende – for syvende gang kåret til Årets Tennisspiller, da Dansk Tennis Forbund tirsdag overrakte prisen ved ’Årets Tennisspiller-træf’ på deres hovedsponsor, SEB’s, hovedkvarter.

Det er Caroline Wozniackis store præstationer i årets sidste halvdel, kulminerede med finalepladsen ved US Open, der primært lægger til grund for hendes hæder. Wozniacki selv er netop nu i Manila for at deltage i International Premier League Tennis. Derfor modtog hendes bror, Patrick Wozniacki, prisen på vegne af sin søster.

Jeg vil gerne på Carolines vegne sige tak for den her pris. Jeg ved, at det betyder meget for Caroline, at der bliver sat pris på det arbejde, hun gør både på og udenfor tennisbanen”, fortalte Patrick Wozniacki, da han modtog prisen for Caroline Wozniacki.

Når hun har spiller International Premier League Tennis tager hun til Miami for at forberede sig til Australian Open, som er det første stor mål. I år skal Caroline hive en Grand Slam-titel hjem. Nu er det slut med at blive stoppet i finaler”.

Flest gange
Årets hæder gør Caroline Wozniacki til den spiller, der har modtaget prisen som Årets Tennisspiller flest gange. En ære hun deler med landstræner, Kenneth Carlsen. Mens Carlsen efter alt at dømme ikke modtager hæderen flere gange, burde der derimod være god sandsynlighed for, at Caroline Wozniacki ikke er færdig med at modtage den fineste danske tennispris.

Ved ’Årets Tennisspiller’-træf blev Årets Juniortennisspiller også hædret, og her faldt valget på Simon Friis-Søndergaard. Han vandt også prisen sidste år, men var ligesom vinderen af ’Årets Tennisspiller’ ikke tilstede, da han i øjeblikket spiller turnering i Tunesien, hvor han netop har sikret sig et point til seniorverdensranglisten.

Oversigt over prismodtagerne ved ’Årets Tennisspiller-træf’:
Årets Tennisspiller: Caroline Wozniacki
Årets Juniortennisspiller: Simon Friis-Søndergaard
Årets Juniortræner: Mogens Friis, HIK
Årets Tennisklub: Fruens Bøge
Jan Leschlys legat: Mai Grage, KB
Einer Ulrichs legat: Johannes Ingildsen, KB
Mogens Pagh-pokalen: KB