Wozniacki fightede sig videre

16. februar 2010

 Efter en uge, hvor den har stået på sponsorpleje, så var Caroline Wozniacki i dag tilbage på tennisbanen. Danskeren er topseedet i den store WTA-turnering i Dubai. Efter at have siddet over i første runde, så besejrede danskeren tirsdag formiddag Dominika Cibulkova i to sæt, 6-2 og 7-6. 

Sidst Wozniacki var i aktion var det som en del af det danske landshold i Portugal. Her var danskeren skadet og halvsyg, og kunne kun med nød og næppe gennemføre den afgørende singlekamp der sikrede Danmark overlevelse i gruppen. Men på en brandvarm Center Court i Dubai, så var det en aldeles overbevisende Wozniacki der imponerede ved ganske let at vinde første sæt med 6-2 mod verdens nummer 30, Cibulkova. 

Om det var varmen, eller den manglende modstand der fik Wozniacki til at mist fokus, det er svært at sige. Men inden danskeren havde set sig om, så var hun bagud 5-1 i andet sæt. Så lignede det et interessant tredje sæt. Men bolden er som bekendt rund, og alt kan ske. Og inden slovakken havde set sig om, så var Wozniacki med igen og andet sæt endte i en tie-break. Den vandt Wozniacki, og er dermed klar til tredje runde.

Her venter israeleren Shahar Peer. Senest de to mødtes var for et par uger siden ved Australian Open i Melbourne. Her gav Wozniacki israeleren en regulær tennislektion i to sæt. Men Peer er kendt som en stor fighter, så der skal være fuld fokus fra Wozniacki, hvis pladsen i kvartfinalen skal sikres.