Wozniacki falder på ranglisterne men er sikker på sæsonfinale

6. oktober 2014

I forrige ude blev Caroline Wozniacki allerede slået ud i anden runde af China Open, hvilket har haft den betydning at Wozniacki rykker fra en ottendeplads til en niendeplads på verdensranglisten. Det er serbiske Ana Ivanovic, der presser danskeren en plads ned eftersom Ivanovic nåede til semifinalen i China Open.

Det tidlige exit havde dertil den betydning at Wozniacki ikke kunne hente flere point til Road to Singapore-ranglisten i Kina, men måtte blot nøjes med at holde øje med konkurrenternes formåen i turneringen.

Optil til China Open var det især tyske Angelique Kerber, der så ud til at være en trussel for dansk deltagelse i dette års sæsonfinale. Men med hjælp fra sin kollega Svetlana Kuznetsova er Wozniacki sikker på at deltagelse i dette års prestigefyldte sæsonfinale i Singapore.

I China Open nåede Kerber nemlig ikke længere end til tredje runde. da hun måtte se sig slået af Kuznetsova. Selvom der stadig er ranglistepoint at opnå inden sæsonfinalen, er der ikke nok til at tyskeren kan nå at overtage Wozniackis plads i sæsonfinalen.

Med deltagelse i den prestigefyldte sæsonfinale i Singapore har Caroline Wozniacki opnået et af hendes store mål for denne sæson, hvor hun nu er klar til kamp i Singapore, når det går løs fra den 17. oktober.