World Tour Finals onsdag

25. november 2009

Fra TV2 Sport:

Så gælder det anden spillerunde i Gruppe B ved World Tour Finals. Novak Djokovic kan spille sig tæt på semifinalen med sin anden sejr, mens gruppens anden forhåndsfavorit, Rafael Nadal, er under pres efter han tabte sin første kamp i turneringen til Robin Söderling.
 
Dagens tidlige opgør står mellem de to vindere fra første spillerunde. Novak Djokovic var favorit til at vinde World Tour Finals inden turneringen, men serberen var alt andet end overbevisende i sin sejr over Nikolay Davydenko i første spillerunde. Overbevisende var Söderling til gengæld i sin sejr over Nadal, og svenskeren er indtil videre den eneste ved World Tour Finals, der har formået at vinde en kamp i 2 sæt.
 
Til gengæld har Söderling ikke historien med sig inden kampen mod Djokovic. Svenskeren har tabt samtlige fem indbyrdes opgør – senest ved Masters i Paris, hvor Djokovic vandt i 3 sæt. Se kampen mellem Söderling og Djokovic direkte på TV 2 SPORT fra kl. 15.15.
 
Aftenkampen står mellem Rafael Nadal og Nikolay Davydenko. Begge spillere er under pres efter nederlag i deres første kamp – ikke mindst Nadal, der tabte i 2 sæt til Robin Söderling. Spanieren fører 4-3 i indbyrdes opgør, men det var Davydenko, der vandt det seneste møde i finalen ved Masters i Shanghai. Se kampen Re-Live på TV 2 SPORT torsdag kl. 13.00.
 
Husk i øvrigt at deltage i vores World Tour Finals konkurrence. Hver dag er der HEAD-bolde og Fred Perry-poloer på højkant og hovedpræmien er en HEAD-ketcher magen til den Andy Murray spiller med.
 
Det er gratis at deltage, og alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at sende en mail til tennis@tv2sport.dk med svaret på dagens spørgsmål, som onsdag er: Hvem var den seneste svenske vinder af sæsonfinalen på ATP-touren?