WC til Malou Ejdesgaard

12. juli 2010

Fra den 2. til den 8. august spilles danmarks første WTA-turnering i Farum arena. Her bliver Malou Ejdesgaard lidt overraskende den eneste anden dansker i hovedturneringen udover Caroline Wozniacki. Turnerings arrangørerne valgte i går at give den unge dansker chancen i hovedturneringen. Det andet wild card turneringen rådede over blev givet til Katarina Screbotnik fra Slovenien, som for mange danskere nok er en forholdsvis ukendt spiller. Hun har dog tidligere været pænt fremme på verdensranglisten, men er faldet tilbage på grund af skader.

Danmarks 2. bedste kvinde Karen Barbat og det lovende juniortalent Mai Grage må derfor en tur i kvalifikationsturneringen.

Ifølge TV2 så er grunden til det udenlandske wild card, at turneringen har byttet sig frem til et wild card til kvalifikationsturneringen til en anden WTA-turnering i Slovenien, hvor en af danskerne så kan deltage. Det er dog svært at forestille sig, at de to danskere ikke hellere ville have spillet hovedturnering i Farum foran et dansk publikum, der helt sikkert have støttet dem hele vejen.