Videre i Recanti

21. juli 2009

Som sagt, blev det til en 4 og 3 sejr over Thomas Tenconi, Italien. Begge spillere havde svære forberedelser pga. lange rejser i weekenden. Desuden er der ingen udendørs træningsbaner, så der var ingen af os, der rigtigt havde fået banetid, inden kampen. Han kom dog direkte fra grus, og spiller generelt mest på grus, og han var helt væk. Han havde ikke meget at byde på, og selvom jeg selv var pænt vindskæv, var jeg aldrig bange for at tabe kampen. Dertil var han simpelthen for ukomfortabel på underlaget. Der er ikke så meget mere at sige om kampen. Gad vide, hvad tilskuerne har tænkt under kampen.

Min forkølelse var heldigvis ikke så generende, selvom det naturligvis lige tager nogle procenter. Det var dog til min fordel, at vi spillede så sent, hvr det ikke var nær så varmt. Vores double idag er igen ikke før 21, og det giver nogle lidt anderledes døgnrytmer. Det er nu ikke noget, der rører mig så meget.

Jeg har også fundet ud af, at det mere eller mindre er alle spillere, der har haft en bondetur hertil. Det ligger virkelig også midt i ingenting. Uden at snakke for meget om det, bliver jeg nødt til lige at fortælle om George Bastl og to indere, der også kom fra Manchester. De skulle flyve fra Birmingham til Pisa, og da jeg så det i England, sagde jeg også til dem, at det var helt håbløst. Nå, de bestilte den, og flyet blev selvfølgelig forsinket, så de landede kl 22 i stedet for 19, og de regnede herefter med at have en 4 timers køretur. Hvad de ikke vidste var, at der er bjerge, så det er en elendig køretur. De havde regnet med at leje en bil, men der var kun en eneste bil ledig: en Fiat 500. En fin bil, men når man er 3 voksne mænd med fuld tennisoppakning, er den ikke meget værd. Efter 40 min får de pakket bilen, så de kan sidde med baggagen. Efter et par timer bliver de trukket ind til siden af politiet, der spørger George og inderen, der sidder på forsædet, om det bare er de to, der kører! De kunne ikke se den 3. mand på bagsædet pga. taskerne, så han må ligge stikke hovedet frem, så politimanden kan se ham. Han kan selvfølgelig ikke lade være med at grine, og han lader dem køre videre. Det er i øvrigt George, der kører, fordi de to indere kun kan køre i venstre side, selvom han er den eneste, der skal spille kamp dagen efter. De har heller ikke rigtigt noget kort, så da de nærmer sig ringer de til hotellet for at få hjælp, men George har svært ved at fatte, hvad manden siger, da inderen lige pludselig i ramme alvor siger: "Give it to me, my italian is pretty good!" Noget af en kommentar. Nå, de kommer endelig frem kl 5 om morgenen, og George skal spille senere på dagen! Han endte nu med at vinde alligevel, men det viste sig, at ATP havde lavet en fejl, så George skulle i virkeligheden havde værekte direkte i hovedturneringen, mens inderen, der kun spiller double, spiller om onsdagen!

YNWA