Videre i brasilien

28. juli 2009

Efter mit nederlag i onsdags, tog jeg sammen med de andre spillere til "players party". Jeg var godt nok ikke i det bedste humær, men jeg orkede på den anden side heller ikke endnu en aften alene på værelset. Festen blev afholdt på et lille diskotek i Manta. Hovedsponsoren for turneringen var et ølfirma, så der var gratis øl hele aftenen. Det fik hurtigt humøret op hos de deltagende, og der gik ikke mange minutter før de sydamerikanske spillere slog sig løs til salsamusik på dansegulvet. Her var det så, at alle ikke-sydamerikanere blev ret jaloux, for holdkæft hvor kunne de danse. Jeg kiggede lidt måbende på fra min barstol, men kort tid efter besluttede to unge piger, at deres projekt for aftenen skulle være at lære mig salsa. Jeg gjorde mit bedste, men kl. 3 kunne mine ben og hofter ikke mere, og jeg var stadig ikke i nærheden af de skide sydamerikanere .

Dagen efter gik turen til Belo Horizonte i Brasilien. Det var lidt af en rejse, da vi først skulle med minibus i nogle timer til Guayaquil og derefter flyve via Panama til Belo Horizonte. Kl.5 om morgenen kunne vi dog tjekke ind dødtrætte på vores hotel. De næste par dage er gået med træning, og det er gået rigtigt godt. Jeg spiller atter i denne uge i højde (1000 meter), så bolde flyver lidt hurtigere gennem luften.

Lørdag aften tog jeg på "Hard Rock Cafe" med nogle australiere og en new zealænder. Vi forventede egentlig bare rockmusik og et rimeligt måltid mad. 20 minutter efter vi havde sat os, startede der dog en brasiliansk salsafest. Musikken ændrede totalt stil, og derefter strømmede det ind med brasilianere, som gik helt amok. Det kan godt være, at jeg synes de andre spillere i Ecuador kunne danse, men de var blevet sat grundigt på plads denne aften. Jeg turde derfor ikke vove mig ud på dansegulvet, også selvom vi alle blev budt op til dans flere gange. Der var nemlig langt flere damer end mænd til stede, så vi var i høj kurs.

I dag (mandag) spillede jeg så min første runde kamp mod Eric Gomec fra Brasilien. Jeg vandt sikkert med cifrene 6-4 6-1. Det var ikke en af mine bedste kampe, men jeg spillede stabilt. Min slice og serveblokeringer fungerede optimalt, men serven og forhånden manglede lige det sidste. Jeg har trænet mit på dagen i varme, men da min kamp først startede kl.17.15, så var det blevet forholdsvis koldt. Samtidig var det mørkt, og jeg skulle lige vænne mig til det kunstige lys.

I næste runde møder jeg vinderen af Ricardo Melo og Joao Souza begge fra Brasilien. Jeg har mødt dem begge tidligere, og jeg skal lidt op i gear i forhold til i dag for at kunne slå dem begge.