Verdens nummer et, Novak Djokovic, viser sin dominans ved ATP World Tour Finals.

12. november 2014

Serbiske Novak Djokovic spilder ikke tiden i London ved ATP World Tour Finals. Serberen skulle kun bruge 66 minutter på at slå verdens nummer tre, Stan Wawrinka.

Onsdagens anden kamp i gruppe A bød på et opgør mellem de to vindende spillere fra første runde i gruppespillet. Djokovic og Wawrinka delte begge tæv ud i første runde, da begge vandt på mindre end en times spil med cifrene 6-1, 6-1.

Dermed var lagt op til et brag af en kamp, men det blev til en mere ensidig affære, hvor Djokovic viste hvorfor han er verdens nummer et.

Wawrinka, der vandt Australian Open i år, startede ellers godt ud med en føring på 2-0 i første sæt, men så vågnede serberen op og vandt 20 ud af de 23 næste point og kom foran med stillingen 5-2. Djokovic endte med at køre første sæt hjem med cifrene 6-3.

I andet sæt blev Wawrinka kørt over, hvor han kun vandt syv point i hele andet sæt, hvilket ikke var nok til at vinde et helt parti. Djokovic gjorde det onde ved schweizeren og delte æg ud ved at vinde 6-0 i tredje sæt.

 

I tredje og sidste runde møder Djokovic kroaten Marin Cilic, der har tabt to ud to mulige kampe i gruppespillet og er dermed ude af sæsonfinalen. Wawrinka skal møde Tomas Berdych, der i dag vandt over Cilic Marin med cifrene 6-3, 6-1.