Vandt elendig kamp

1. juli 2008

Jeg vandt første runde i Dublin over Tristan Farron-Mahon med cifrene 7/6(3) – 3/6 – 7/6(2). Under hele kampen havde jeg et hav af breakbolde, men det kneb gevaldigt med at udnytte dem. Jeg havde atter problemer med min serv, som resulterede i en del dobbelfejl. I tredje sæt kom jeg foran 4-0, men smed det lynhurtigt væk med elendigt spil. Heldigvis spillede jeg mig op i begge tiebreaks, og til slut er det jo heldigvis kun sejren der tæller! Det var svære forhold at spille under, da det regnede og blæste det meste af kampen.

I morgen spiller jeg mod Jonathan Marray fra England. Han søger nettet hele tiden, så det er ikke min favorit modstander. Forhåbenlig spiller jeg bedre i morgen, ellers bliver det meget svært. Vi har mødt hinanden en enkelt gang tidligere, hvor han vandt i 3 sæt.