Vandt 1.runde i Indien

4. december 2007

Jeg vandt første runde i New Delhi over Vivek Shokeen fra Indien med cifrene 6/1 – 3/6 – 6/3. Det var ikke særlig god tennis, men en sejr er en sejr og dem tager jeg gerne flere af. Min fod havde det klart bedre end i sidste uge, men jeg kan virkelig mærke, at jeg ikke har kunnet træne ordenligt i 14 dage. I første sæt lavede han mange fejl og derfor gik det hurtigt. Fra starten af andet sæt slog han en masse vildmandshug som ramte hjørnerne, og det var svært at gøre så meget ved. Det er meget svære betingelser at spille under. Banerne er møgbeskidte, og det gør, at boldene bliver hurtige, når de bliver fedtet ind i snavs. Udover det er banerne også meget ujævne og tilskuerne har indtil videre bestået af en elefant, som skulle have lidt at spise fra træet lige uden for banen. En abe der ikke forstod reglerne og en kobraslange som overvejede, om tennisbolden var en mus. Så den eneste støtte jeg har er min træner, som tager sig af alle kakerlakkerne på vores hotelværelse…. Det er og bliver bare verdens værste sted.