Vågen

19. juli 2010

 Det var ikke meget, jeg havde at byde ind med på bloggen i sidste uge – jeg ved det. Jeg var simpelthen så jetlagged, at jeg ikke kunne holde mig vårgen om aftenen, når jeg skulle opdatere. En aften faldt jeg i søvn med hovedet i tastaturet. Nu er jeg dog ved at være der igen. Vi er ved at være klar til 2. uge, og jeg spiller første runde i både single og double i morgen. I single møder jeg Takao Suzuki, Japan. Jeg har mødt ham en gang tidligere, hvor han vandt på lynhurtigt underlag. Her er det lidt langsommere, og det tror jeg er til min fordel. Han spiller meget offensivt og kan spille bedst i verden, men han kan også være dårligst. Det gælder om at være solid på baglinjen, prøve at holde ham fra fadet uden at give ham for mange gratis point og få så mange returer i spil, som muligt.

Sidste uge havde jeg ikke lige turen. Det startede med da  1 af mine 2 tasker ikke kom med flyet – mine ketchere naturligvis. Heldigvis havde jeg en backup med på flyet i tilfælde af, det skulle ske, så det havde ikke den helt store betydning. Jeg spillede egentlig en ok kamp, selvom jeg var pænt træt. Jeg er ikke den mest eksplosive spiller i forvejen, men når jeg har stive ben, må det se helt vildt ud. Jeg havde dog godt boldtræf. Jeg havde ikke den bedste lodtrækning, da jeg skulle møde den højest rangerede spiller i turneringen i 1. runde, Karol Beck. Jeg fik en god start – mest fordi han ikke kunne ramme anlægget. Jeg holdt fint niveua i egne games, og holdt mit break fra 1. game indtil 5-4. Udnervejs havde jeg adskillige breakbolde til dobbeltbreak – bl. a. ved 4-2, hvor jeg slog en vinder, som linjedommeren på uforklarlig vis vælger at dømme ude. Det game satte ham lidt bedre igang, og derefter spillede han mere sikkert. Jeg var selv ude om breaket til 5-5, men i tiebreaken holdt han niveau. Derefter gik gassen lidt af ballonen for mig, mens han spillede bedre og bedre. Jeg havde stadig en masse breakchancer, men det var bare en af de dage, hvor det ikke skulle være. Sådan er det jo engang i mellem. Det fortsatte ind i double, hvor vi havde et hav af breakbolde og et par sætbolde i 1. uden at konvertere dem. Sætboldene spillede vi ovenikøbet skide godt på, men de spillede sig ud af problemerne. Nederlag på 6(5) og 2 i singlen og 6(10) og 4 i doublen.

Jeg har trænet godt og føler mig bedre tilpas i denne uge, men jeg rammer den stadig ikke skide godt. Her er ekstremt fugtigt, hvilket naturligvis ikke hjælper tingene. Jeg føler mig dog godt tilpas i kroppen igen, og tror på en god præstation i morgen.

Top 3:

1) The Usual Suspects. Fik lige set den for jeg ved ikke hvilken gang, og den holder niveau HVER gang. Genial.

2) Inception. Endnu en film. Havde ikke læst eller hørt andet om filmen, end traileren, hvilket var rart. Den var sgu fed. Han laver nogle dejlige film, Christopher Nolan.

3) Ikke at høre på vuvuzelaer. Jeg glæder mig så meget til at se ball uden den lyd igen.

YNWA