Us Open

24. august 2010

 Nu er det endelig tid for mig til at spille Grand Slam. Efter at have misset de 3 første er jeg helt klar til i morgen. Jeg spiller hen på eftermiddagen mod Jerzy Janowicz (ikke helt sikker på stavningen), Polen. Han er en høj, hårdtservende spiller, som spiller godt, når spillet er på hans præmisser. Jeg skal sørge for at få ham på hælene, variere tempo, presse hans baghånd og prøve at få returneret hurtigt, så han ikke bare kan stå og dominere. Det har ikke været muligt at træne så meget de sidste par dage, da det har regnet meget, men jeg rammer bolden, som jeg vil, og føler mig generelt godt tilpas, så der er ikke noget jeg føler, jeg mangler, eller ikke har fået trænet. Min forberedelse har været god, så det vigtigste for mig her i NY har været at finde mig til rette med forholdene, og det har jeg.

I sidse uge var jeg i LA for at træne et par dage, og vænne mig til tidsforskel (selvom LA og NY er 3 timer fra hinanden). Det fungerede rigtigt godt, og jeg havde god sparring. Det er nok et sted, jeg kommer til at opsøge mere i fremtiden for at træne. Ugen inden, havde jeg en rigtig god træningsuge i DK, selvom det regnede så meget, at vi mere eller mindre kun spillede indendørs. Hvad var det lige der foregik lørdag aften?? Der var det skønt at det var danske grusbaner, vi spillede holdkampe på om søndagen, for hvis der er noget, de kan – specielt Lyngbys – så er det at suge vand.

Ugen inden var der jo som bekendt WTA i turnering i Farum, og i den anledning var jeg ansat som assisterende matchannouncer. Nok om det – men meget sjovt at se så mange mennesker til tennis i DK. Det var næsten som i de glade DC- og Copenhagen Open-dage. Det var en lang uge, og selvom det var skide hyggeligt, så var det irriterende ikke at have del i det sportslige. Jeg kunne godt mærke, at jeg er mere komfortabel på den anden side.

Mine rejser er gået overraskende glat. Jeg fik lov at tjekke ind meget sent på den første tur, har haft hæderlige sidekammerater og ovenikøbet fået en enkelt upgrade til business. Det var dog for meget af det gode, så universet har udlignet situationen ved at smide point for Liverpool, sende regn på anlægget, kun at putte 2 kamptrøjer i min taske, ødelægge taske nr.2 inden for en måned og smide mit metrokort med $20 på samt kreditkort væk. Det er i øvrigt det 4. kreditkort, jeg smider væk i år, selvom jeg nu ærligt talt tror, det blev nakket i subwayen. Jeg har aldrig smidt et væk tidligere. 2010 – test of character. Jeg havde ikke regnet med andet ærligt talt. Jeg reagerer ikke engang på det mere.

Liverpools start har ikke været så god, men de har også været oppe mod gode hold, så jeg maler ikke fanden på væggen. Jeg tror stadig på en god sæson. Det var godt nok satans, at han lige skulle vælte bolden ind i kassen i sidste minut mod Arsenal. Det var 20 sek efter jeg tændte tv’et – jeg skulle bare have holdt nallerne væk. I dag var de oppe imod et godt hold. 3-0 var lidt for meget, synes jeg dog. Jeg vil ikke prøve at argumentere for, at det var en lige kamp, men så stor forskel var der heller ikke. Når det her transfervindue lukker, falder der ro på tingene, og så kan fokusen forhåbenlig ryge tilbage på fodbold.

Jeg bor privat her i NY, og det er virkelig lækkert. Det giver en masse frihed, og jeg kan derfor blive og træne her i tilfælde af, jeg ikke kvaler ind. Det bliver nogle fede uger uanset hvad, og jeg glæder mig meget til min kamp i morgen. 

Top 3:

1) In ‘N Out. Umuligt, at jeg misser den burger to besøg i træk.

2) Roger. Ja, jeg griner bare af dem, der har afskrevet ham. Han har stadig et par Grand Slams i sig. Han havde også en god kommentar inden finalen i Cincinnatti: "Results this summer haven’t been great for my standard, obviously" – så har de heller ikke været ringere.

3) Soundtrack til "Into the wild" af Eddie Vedder. Dejligt.

YNWA