US Open: Shuai Peng kollapser i heden – Wozniacki i finalen

5. september 2014

Efter en ellers tæt kamp spiller Caroline Wozniacki sig i finalen i US Open efter at kineseren Shuai Peng er nødsaget til at trække sig i andet sæt på grund af smerter.

 

Det så strålende ud som en strålende start for Caroline Wozniacki, hvor hun startede ud med to fantastiske bolde inklusiv et servees. Derefter steg nervøsiteten dog hos Wozniacki, og Peng fik lagt et solidt pres på Wozniacki hele vejen op igennem sættet. Hele 5 dobbeltfejl blev det til for danskeren igennem første sæt. De to spillere fulgtes hele vejen op igennem sættet til 6-6 og gik dermed i tie-break som Caroline Wozniacki sikkert fik afsluttet 7-1.

 

Andet sæt startede godt ud for Shuai Peng, der startede ud med at vinde eget parti samt første breakparti mod Wozniacki. Derefter gik det dog ned ad bakke for den kinesiske spiller, der ellers indtil har vist imponeret resultater gennem turneringen. Efter at måtte tage sig til knæet flere gange igennem andet sæt blev varmen den største modstander for Shuai peng, der endeligt måtte trække sig fra kampen i syvende parti.

 

Caroline Wozniacki endte altså med at vinde semifinalen med cifrene 6-7, 3-4 og har derved for første gang i fem år spillet sig i en Grand Slam finale. Sidste gang var i 2009 mod den tyske Kim Clijsters hvilket Wozniacki dog tabte tabte i kun to sæt.

Om det kommer til at gå bedre denne gang får vi at se på søndag hvor Caroline Wozniacki skal spille finale mod enten verdens nummer et Serena Williams eller Ekaterina Makarova.