U14-pigerne til EM i Tjekkiet

2. juli 2010

U14-pigelandsholdet drog sidste lørdag til Tjekkiet sammen med kaptajn Ulrich Secher for at spille EM for hold.

Med på holdet var Martine Ditlev, Ulrikke Høyer og Sofie Flader. Sofie var kommet med, da Julie Noe havde problemer med ryggen, men i dette tilfælde er Sofie en god og sikker substitut.

I første match om lørdagen slog pigerne Holland, som var seedet 2. Ulrikke vandt 2. singlen og Martine og Ulrikke vandt doublen, hvor Holland ellers stillede med nr. 17 i Europa. En flot sejr, som unægtelig gav god stemning på holdet og mod på mere.

Desværre kunne pigerne ikke følge op på den flotte sejr om lørdagen og det blev til relativt klare nederlag til Østrig om søndagen og til Tjekkiet om mandagen. Dermed blev Danmark samlet nr. 4 ud af 8 hold.

Martine Ditlev spillede tre meget fine kampe på førstesinglen alle tre dage. Hun var oppe imod meget stærke piger, men formåede at presse dem til det yderste, hvilket viser, at Martine ikke er langt fra de aller bedste i Europa.

Også Ulrikke og Sofie leverede gode præstationer og samlet set var det en god tur, omend det havde været dejligt at nå finalen og dermed hovedrunden ved EM.

Der må arbejdes endnu hårdere, for der er ingen tvivl om, at pigerne, hvis de knokler på, kan nå endnu længere næste gang.