Træning i Danmark

20. april 2009

Det er snart 14 dage siden, at jeg spillede min sidste kamp i Italien, hvorefter jeg besluttede at holde en turneringspause.

Derefter rejste jeg til Danmark, hvor jeg virkelig har nydt det dejlige forårsvejr. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har været mere end et par dage i Danmark, så det er virkelig afslappende. Det er blevet til en del træning på KB’s anlæg sammen med Thomas Kromann og Joakim Bay Simonsen (billedet til højre), og det er gået helt fornuftigt.

Udover det har jeg løbet nogle lange ture i Dyrehaven med indlagte sprinter op af den forhadte djævlebakke. Dem som bor i området kender det nok, da den hiver tænder ud.

Det har været dejligt ikke at skulle tænke over, at jeg havde en kamp dagen efter hele tiden, og bare det at komme lidt væk fra touren føler jeg langsomt giver mig lysten tilbage.

Jeg regner med at deltage i en stor challenger i Israel om 14 dage og derefter rejse til Korea til endnu en challenger. De spilles begge på hardcourt, som også er det underlag, jeg har kunnet træne på her i DK.

Ellers er der ikke meget at fortælle, så det må blive ved denne korte opsumering.