Tilbage på bloggen fra Estland

24. juli 2009

Hej allesammen.

Så har jeg endelig fået nosset mig igang til at blogge. Jeg er ked af, at jeg har været så sløj til at opdatere.
Efter Egypten som efterhånden er lang til siden, blev jeg udtaget til Davis Cup. Jeg besluttede at tage til Sverige i stedet for Italien, da jeg følte at mit træf ikke var lige i skabet. Formålet med Sverige var at jeg forhåbentlig kunne få en del kampe samt spilforståelse printet ind I hovedet , det viste sig at jeg ramte bolden meget bedre end forventet og fik 7 kamp på 5 dage. Jeg tabte desværre finalen 62 til en svensker i 3 sæt, men fik en masse gode kampe og selvtillid med I bagagen op til Davis Cup.
 
Så stod Davis Cup for døren, det havde jeg glædet mig mega meget til. Vi hyggede os hele ugen med lækker mad, biograf og et godt sammenhold. Jeg kom desværre ikke til at spille, der imod er jeg blevet helt uhyggelig god til at klappe;) Det var en super fed uge som jeg aldrig vil glemme.!
 
Nu er jeg så i Estland på en Ø der hedder Kuressaare, det er et lækkert ferie sted. Vi bor på en luksus hotel med spa og udsigt ud over vandet. Det er sku noget jeg kan forstå;) måske det også var derfor det gik godt. Jeg tabte desværre I kvartfinalen til Jurgen Zopp fra Estland 6-3 6-3, Jeg prøvede at spille mit spil, men han var ret solid og jeg for ustabil. I double tabte vi I semifinalen 7-6 6-3 efter at ha haft sætbolde I første. Alt I alt en god uge for mig. Jeg har masser af selvtillid og er klar til at gi den gas I næste uge, hvor jeg selvfølgelig vil blogge hver dag;) I morgen skal jeg ud på en røv syg bustur fra Kuressaare til Riga der stort set tager hele dagen, er du gal det er fedt at spille på Futures touren;)