Tilbage efter ferie

11. august 2008

Ja, som de fleste nok har set, saa har jeg haft ferie fra blogen. Efter DC har den staaet paa tyske holdkampe, og der har ikke vaeret saa meget at fortälle. Det er gaaet ok for vores hold, og personligt er det gaaet rigtigt godt. Den förste dag, jeg spillede efter Sydafrika, ramte jeg den igen lige i maasen, saa det var fedt, at det jammerlige spil blev nede i höjden. Jeg har vundet alle mine singler, men har ikke rigtigt faaet det til at köre i doublerne, men det problem har jeg ofte, lige naar jeg gaar paa grus. Det er saa anderledes at spille double der. Det er desvaerre ogsaa pga. bundesligaen, at jeg har meldt afbud til DM. Jeg havde en gammel aftale med dem, og jeg meldte mig alligevel til DM, og ventede med at räkke mig til sidste öjeblik med at träkke mig, da der var en lille mulighed for at jeg kunne komme til at spille. I sidste ende flaskede det sig bare ikke.

Jeg har ogsaa skulle tage en svaer beslutning, idet jeg ikke spiller US Open. Jeg ville väre gaaet ind i kvalen, men jeg ville ikke kunne naa at faa god forberedelse til at spille paa hardcourt, og efter US Open er programmet heller ikke saa ligetil, saa sammen med min träner, Henrik Holm, har vi besluttet, at jeg spiller 3 ugers challengers paa grus fra d. 18. august. Med min rangering gaar jeg ind i alle 3 uger, og pga. US Open er der mulighed for nogle svage cutoffs. Det er selvfölgelig bittert, at det ikke lige kunne blive til US Open i aar, men jeg maa indrömme, at mit program föles meget bedre saadan her, end hvis jeg skulle til USA. Hvis jeg er god nok, skal jeg nok faa en ny mulighed. Som programmet ligger, naar jeg ogsaa hjem til slutspillet for hold, medmindre jeg gaar langt i den sidste uge. Derfter er det indendörs for mig, og jeg har lagt program indtil Kolding (kan ses paa min spilleplan).

Som sagt, har det väret et par stille og rolige uger. Jeg har ikke lavet det store, men det har ogsaa väret rart, da vores udekampe i Tyskland har ligget saa langt hjemmefra, at jeg ikke tör tänke paa, hvor mange km, jeg har i benen inkl. turen til Sydafrika. Jeg kan godt märke paa mine ben, at jeg har siddet i lokumsstilling i diverse fly og biler mere end noget andet de sidste par uger. Det er meget fedt, at OL er startet. Ejeren af vores tyske klub er engländer, saa han har engels tv, men interaktive tjenester. Det er lige i öjet. I stedet for at blive fanget i beachvolley el. lig. kan man selv välge, hvad man vil se. Desvärre er det svärt at fölge de danske atleter, men det bliver paa nettet i stedet. Fedt at se, at Caro og Peter Gade er kommet godt fra start. Jeg kan ellers fortaa, at det er smaat med succes, men det kommer. Naar der kommer medaljeuddelinger i sejlads og roning er vi fremme, og saa tror jeg personligt paa guld til Rasmus Henning og Mark O.

Det har väret en interessant sommer mht. fodboldtransfers. Jeg er held tosset med Robbie Keane, og synes, Liverpool ikke kunne finde en meget bedre spiller. Dog har der väret en del pinlige forlöb. Hele Ronaldo-sagaen er en skam for manden, der i forvejen stod lavest paa min hylde. Mht. Liverpool synes jeg Gareth Barry sagen er en fadäse. Jeg kan slet ikke forstaa, at det kan komme saa vidt, men indtil d. 31. august, kan der vel naa at ske hvad som helst. Naa, det ser ud til, at Liverpool er klar til onsdag, hvor de spiller 1. kamp i CL kvalen mod Standard Liege, selvom Gerrard er tvivlsom. Det bliver ogsaa spändende, at se, hvordan AaB klarer sig. Det er virkelig en enestaaende mulighed, de har for at spille sig i CL.

Naa, nok for mig i denne uge. Jeg haaber i alle har haft en god sommer. Jeg kan lige slutte af med en top 3:

1) The Dark Knight. Endelig en god bio-oplevelse.

2) Robbie Keane. Naturligvis.

3) Michael Phelps. Han er ved at udvikle sig til min yndlings-ikke-danske-OL-atlet. God start for ham.

YNWA