Thailand ITF

14. marts 2010

Jeg rejser med Holm – vores tidligere landstræner – og 4 svenskere. Turneringerne er (igen, men det har jeg efterhånden vænnet mig til!) stærkt besatte. I den første turnering i Bangkok nåede jeg lige akkurat med i main draw, og det gør jeg også i Manila om en uge, men i den her uge må jeg desværre spille kval.

I den første turnering i Bangkok vandt jeg to kampe før jeg tabte til 2.seedet i 3. runde.

I første runde slog jeg Vaidik Munshaw fra Indien, ITF 121 (som snakkede helt ligesom Apu fra Simpsons), 4-6 6-2 6-2. Han spillede meget mærkeligt med mange korte slice og bare nogle mærkelige slag, og da det blæste meget havde jeg svært ved at få spillet til at fungere. Jeg kom dog i gang i andet sæt og vandt uden de store problemer kampen.

I anden runde slog jeg 13. seedet Dane Webb fra USA (ITF 75) med 6-7 6-3 6-4. Han servede okay, og var sikker fra baglinjen så vi havde mange lange dueller. I første sæt holdt vi serv indtil jeg fik brudt til 6-5. Jeg blev dog brudt tilbage med det samme og tabte 7-5 i tiebreaken. I andet sæt fik jeg presset ham lidt mere end i første og boldene var så slidte at han ikke rigtig vandt noget på serven, så jeg var foran gennem hele sættet og vandt det rimelig sikkert. I 3. sæt blev jeg ved med at presse ham og kom foran 5-2 egen serv. Selvom jeg havde matchbold ved 5-2 blev jeg brudt, men fik heldigvis servet kampen hjem ved 5-4.

I 3. runde tabte jeg desværre 3 og 3 til 2. seedet Mate Zsiga fra Ungarn (ITF 9). Det var ellers en meget tæt kamp og især i andet sæt havde jeg mange muligheder som jeg desværre ikke udnyttede. Han servede godt, var hurtig og lavede ingen fejl, men spillede ikke i så højt tempo så når boldene kom i gang var det mig der havde overtaget. Jeg kom meget til nettet og fik styret boldene med forhånden, men kunne desværre ikke slå igennem ham. I andet sæt havde jeg 3-2 40-0 og havde fordele ved 3-3, så det er surt. Men alt i alt spillede jeg en ok kamp.

Min New Zealandske makker og jeg tabte første runde i double 7-6 6-4. Vi spillede ikke en god kamp, men heldet var bestemt heller ikke på vores side og vi tabte nok 5-6 partier ved no-ad, så det var surt.

Generelt var det en god turnering hvor jeg vandt to gode kampe over højere rangerede spillere end mig selv. Jeg har spillet godt, især i anden runde, og jeg rykker også en lille smule frem på ranglisten.

Nu er jeg så kommet til Malaysia hvor jeg er i kvallen. Jeg vandt første kamp i dag 6-1 6-3 over en kineser der ikke var særlig god. I morgen spiller jeg kvalfinale mod Andrew Whittington fra Australien (ITF 241), som gik i kvartfinalen i sidste uge, så det bliver hårdt, men også spændende.