Talentudviklingschef Mikkel Nørby fratræder

26. november 2010

34-aÌŠrige Mikkel Nørby stopper ultimo januar 2011 som talentudviklingschef i Dansk Tennis Forbund. Mikkel Nørby fratræder sin stilling i DTF til fordel for en sportschefrolle paÌŠ klubplan.

Direktør i DTF, Niels Persson, beklager Mikkel Nørbys beslutning.

Mikkel Nørby har været ansvarlig for udviklingen paÌŠ DTFs Elite- og TalentomraÌŠde, siden vi i slutningen af 2009 sagde farvel til sportschef Johan Sjögren og landstræner Henrik Holm. I den tid har Mikkel – i tæt samarbejde med juniorlandstræner Karina Ildor Jacobsgaard – formuleret samt iværksat en strategi og gode tanker, som i klare hovedtræk fortsat ønskes gennemført. Jeg hader at vinke farvel til vellidte medarbejdere. Mikkels trænerfaglige kvalifikationer er ubestridelige, og organisationen kommer til at savne Mikkels smittende latter” siger Niels Persson.

Mikkel Nørby ansattes i DTF tilbage i august 2005. Dengang i egenskab af assisterende juniorlandstræner.

Jeg har paÌŠ det seneste været i den fantastiske, men ogsaÌŠ svære situation at skulle vælge imellem et job, jeg er glad for, og et job, der staÌŠr meget højt paÌŠ min ønskeseddel. Valget blev, at jeg om føje tid prøver nogle helt nye udfordringer. Jeg er dog langtfra færdig med forbundet. Jeg haÌŠber paÌŠ et tæt samarbejde i min nye funktion, og hvem ved, hvad der sker i fremtiden? Lige nu er opmærksomheden rettet mod at afslutte virket i DTF paÌŠ bedste vis” siger Mikkel Nørby.

Jagten paÌŠ en ny kapacitet, der faÌŠr det samlede sportslige ansvar i DTF, er paÌŠbegyndt.

Vi sonderer terrænet for at finde den bedst egnede kandidat, der vil videreføre et storstilet arbejde med klar fokus paÌŠ unge tennistalenter” siger Niels Persson.

Kilde: Pressemeddelelse fra DTF