Suveræn Wozniacki er klar til kvartfinalen i Wuhan Open

24. september 2014

Wozniacki er klar til kvartfinale

I tredje runde af Wuhan Open viser Caroline Wozniacki nok en gang, at hun er tilbage på topniveau. Her mødte Wozniacki den 29-årige australier Casey Dellacqua, hvor danskeren i overbevisende stil sejrerede i to sæt med cifrene 6-0, 6-3. Wozniacki vandt på den anden matchbold efter kun en time og seks minutters spil.

Caroline Wozniacki var i kontrol fra kampens begyndelse, hvor australieren virkede nervøs og usikker. Wozniacki var god i sin serv og fik slået hårde og dybe bolde ned mod australieren, der til tider så ud som hun var på glat is.

Australieren lagde ud med en dobbeltfejl ved sin første serv, og derfra af kom der mange uprovokerede fejl. Dellacqua viste dog lidt tænder i femte parti, hvor hun havde hele to breakbolde, men Wozniacki holdte stand og vandt partiet sikkert 6-0.

I andet parti kom Dellacqua ud med ny gejst og viste hvorfor hun er på toppen af sin karriere med en 27. plads på verdensranglisten. Dellacqua kom ud fra sætpause og brød danskeren to gange til stillingen 3-0, hvor hun viste at hun også kan udplacere sin modstander med suveræne slag fra baghånden.

Caroline Wozniacki, der virkede overrumplet fra andet sæts begyndelse, fik sat tankerne på plads og fornyet fokus i pausen mellem tredje og fjerde parti. Caroline fik igen fat på sit gode spil og brød australieren i fjerde parti til 1-3. Derfra var Caroline fra første sæt tilbage. Caroline vandt nemlig de næste fem partier, hvilket sikrede andet sæt 6-3 samt sejren.

Alt i alt en sikker sejr fra den suverænt spillende Caroline Wozniacki, trods en smule i problemer i starten af andet sæt.

Overraskelsen venter i kvartfinalen

Før dagens runde så det ud til at kvartfinalen ville blive en drømmekamp mellem Caroline Wozniacki og Maria Sharapova. Dermed ville det blive en gentagelse af US Open 1/8-finalen hvor Wozniacki spillede en af sine bedste kampe nogensinde.

Men det kommer ikke til at ske, eftersom Sharapova overraskende er ude efter tredje runde i Wuhan Open. Her blev russeren besejret af schweiziske Timea Bacsinszky i kun to sæt med cifrene 7-6, 7-5.

Caroline Wozniacki og Timea Bacsinszky har mødt hinanden tre gange før, hvor danskeren har vundet alle tre opgør. Timea Bacsinszky ligger på nuværende tidspunkt som nummer 61 på verdensranglisten, hvor danskeren er nummer syv.