Sutton 25.000$ og kort update

1. februar 2010

 Nu er jeg tilbage igen:) Siden turneringen i Egypten i november, har jeg fået trænet en masse, spillet for min klub Birkerød og lavet noget skolearbejde også. Jeg har været i gang med hf enkeltfag matematik i over et år nu, som foregår på internettet. Det giver mig en stor frihed, at jeg ikke behøver at møde op i skole hver dag, og kan let følge med og aflevere opgaver når som helst over nettet. Det er dejligt at lave noget ved siden af tennis, og bruge hovedet lidt også:) derfor har jeg valgt bare at tage et fag, for at det ikke skal blive for stressende.

Nu spiller jeg en 25.000$ i Sutton, som ligger i lidt uden for London. Her er ikke lige så koldt som i Danmark, der er ingen sne og solen skinner. 

I dag spillede jeg 1.runde kvalifikation, hvor jeg vandt 63 62 over Bertens fra Holland, som ligger omkring 500. Jeg spillede en god kamp, fik mulighed for at spille aggressiv og følte mig godt tilpas på banen. Hun har også vundet to 10.000$, så det er dejligt at kunne slå sådan en spiller.

I morgen møder jeg en englænder, som vandt knebent 64 i 3.sæt, så jeg burde være lidt mere frisk end hende i morgen. Let’s hope I win:)