Surt nederlag i Oslo

2. oktober 2009

Jeg er nu kommet hjem fra Oslo’s gr.5 ITF. Jeg var 1.seedet og havde selv regnet med at gå langt og måske hele vejen, men sådan skulle det ikke gå. Jeg vandt første runde 0 og 2 over Johan Skattum fra Norge. Det var et godt resultat og jeg spillede godt. I double slog Mikael Torpegaard og jeg også det 3. seedede par 1 og 3, så det var generelt en god første dag i Oslo. I anden runde skulle jeg møde Karl Ekwurtzel fra Sverige. Jeg kom dårligt fra start og blev brudt i første parti og kom også bagud 2-0. Selvom jeg spillede dårligt kom jeg alligevel tilbage og førte 4-3 og havde breakbold til 5-3. Jeg fik desværre ikke brudt ham, men blev i stedet selv brudt og tabte sættet 6-4. Jeg tænkte at det kun var et spørgsmål om tid før jeg begyndte at ramme den bare nogenlunde, men jeg blev desværre ved med at spille katastrofalt dårligt. I andet sæt holdt vi begge serv indtil 5-5, hvor jeg så blev brudt, og da han holdt serv tabte jeg sættet 7-5 og dermed kampen.
 

Det var en kamp hvor jeg slet ikke havde tryk i boldene, og hver gang jeg prøvede at slå til, røg den ud i hegnet eller i bunden af nettet. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har spillet så dårligt, og for at gøre det endnu værre, tabte Mikael og jeg også doublen.
 

Alle tennisspillere kan have dage hvor de spiller langt under niveau, men selvom jeg ramte mit absolutte bundniveau, burde jeg ha’ vundet. Men det skal dog siges, at min modstander spillede godt på de vigtige bolde og han lavede ingen fejl når det blev tæt. Jeg må bare slå denne turnering ud af hovedet at se fremad.
 

I næste uge skal jeg træne på centeret, og den 14. oktober rejser jeg til Asien sammen med Mai Grage og Karina Jacobsgaard som coach for at spille en ITF gr. A turnering i Japan og to andre ITF turneringer i Thailand. Det ser jeg meget frem til.