Sur start i Italien

18. maj 2009

Jeg tabte her til aften min 1. runde i double med min israelske makker, Noam Okun, til Flemming/Skupski for anden gang i år. Jeg havde meget svært ved at vænne mig til baner og bolde, og det var derfor yderst random, hvad der røg ud af min ketcher. De var heller ikke gode i starten, så vi kunne trække en fair 7-6’er hjem. I 2. steg de meget i niveau, mens vi spillede et løst 1. game, som kostede dyrt. Derefter spillede de et fejlfrit sæt, og vandt fortjent 1-6. I super tiebreaken, gjorde vi ikke så meget forkert. Det var bare ikke lige vores dag. Vi hentede 4-7 til 8-7, men var uheldige med de næste 3 point, og så var der dømt nederlag. Mine doubler er i øjeblikket dårligere, end nogensinde tidligere, så jeg må slide for at få det vendt.

I morgen spiller jeg single mod en spanier, som jeg overhovedet ikke kender noget til. Turneringen er ikke så stærk, så jeg er lidt overraskende 7. seedet. Hvis jeg kan få styr på boldene, som jeg egentlig havde på træningen, skal jeg nok spille godt. Jeg føler mig godt tilpas, og har ikke så mange indvendinger :-).

Top 3:

1) Italien. Bare et dejligt land.

2) Caro. I top 10 – ikke dårligt.

3) Mine nye energidrik fra High 5. Den er helt i orden (jeg bliver ikke sponsoreret, så det er oprigtigt nok).

YNWA