Sigsgaard vandt rivalopg?ret

5. marts 2015

Christian Sigsgaard er i semifinalen efter sejr over Johannes Ingildsen. Lucky Loser i semifinalen i damesingle, mens den lokale helt er semifinaleklar i herresingle.

Odense.

Det må snart være irriterende at være Johannes Ingildsen og måske Christian Sigsgaard. De har gjort det ofte, men når det virkelig gælder er det ofte med samme udfald. Christian Sigsgaard som vinder.

Således gik det også torsdag i Marienlyst Centeret. Det gjaldt en plads i DM-semifinalen, og Christian Sigsgaard var lige tanden skarpere end vennen, doublemakkeren og den evige rival, Johannes Ingildsen.

Med to gange 6-4 vandt Sigsgaard en flot tenniskamp. De to knægte bevise, hvorfor de tilhører den allermest talentfulde del af den danske tennisungdom, men Sigsgaard viste samtidig også, at han er længst fremme.

Sigsgaard vandt for tre uger siden den internationale turnering i København for juniorer over netop Ingildsen i finalen, og det er også Sigsgaard, der er nået længst i seniorturneringer. Bedst er det gået, da han i sommer nåede finalen ved DM Ude i Helsingør.

I semifinalen fredag møder Christian Sigsgaard Mohamed Shabib, der efter lidt problemer indledningsvist sikkert besejrede Frederik Ørvad med 7-5, 6-1.

Lokal helt møder Ørnø
I den anden semifinale i herresingle kommer mødet til at stå mellem den førsteseedede Philip Ørnø og så den lokale Fruens Bøge-helt Morten Garbers. Garbers besejrede Alaxander Königsfeldt med 6-4, 6-1 til stor glæde for de fremmødte tilskuere i Marienlyst Centeret.

Nu skal den lokale helt derfor op mod en af de helt store favoritter i semifinalen fredag, og det glæder de sig til på Fyn, hvor Garbers er en yderst populær herre. De kan lide, når de lokale når langt ved DM, og Garbers har allerede imponeret.

Lucky loser i semifinalen
I damesingle gjorde Karoline Laursen det igen. Den bare 14årige Greve-spiller, der kom ind i hovedturneringen på en lucky loser-plads, er i semifinalen efter en sejr over Frederikke Uhrskov Støckel. Laursen vandt 6-4, 6-4, og i semifinalen møder hun nu Mai Grage.

Den anden damesinglesemifinale står mellem Karen Barbat og Cecilie Melsted.

Husk at Tennissporten.dk sender direkte fra semifinaler og finaler ved DM Inde fredag og lørdag.