Sharapova: Wozniacki kan vinde

7. september 2010

Samarbejde med TV2 og Per Vinkel:

Selvom hun netop havde tabt, så havde Maria Sharapova overskud til at vurdere, hvor langt hendes banemand, Caroline Wozniacki, har mulighed for at gå i US Open.

– Hun spiller rigtig godt, så jeg ser en stor mulighed for at hun kan gå hele vejen og vinde US Open, sagde Maria Sharapova til tv2.dk efter nederlaget på 3-6 og 4-6.

Der er dog tre kampe endnu, før Wozniacki kan løfte pokalen i New York. Næste modstander er i kvartfinalen og hedder Cibulkova.

Ikke overrasket

Normalt er Sharapova den dominerende spiller på banen, men sådan var det langtfra i kampen mod Wozniacki. Danskeren gav god modstand i flere lange og velspillede bolde fra baglinien.

– Jeg kan ikke være overrasket over, hvor godt hun spiller. Hun er bedre end nogensinde, og jeg må aldrig gå ind til en kamp og undervurdere modstanderen, lød det fra Sharapova til tv2.dk.

Det var første gang i tre forsøg, at Caroline Wozniacki besejrede Maria Sharapova.

Havde chancen

Selvom det blev et pænt klart nederlag på cifrene, så følte Sharapova egentlig, at hun var bedre med.

– Jeg havde mulighederne for at vinde kampen. Men når det var afgørende, så var jeg bare ikke skarp nok. Hun udnyttede sine muligheder, og derfor er det fortjent hun vinder, lød de ærlige ord fra Sharapova.

Sharapova kan nu rejse hjem, inden det om et par uger gælder en række turneringer i Asien.