Sharapova bliver Wozniackis første modstander ved WTA Finals i Singapore

19. oktober 2014

Tirsdag bliver dagen for Wozniackis første kamp i gruppespillet

Caroline Wozniacki spiller sin første kamp ved dette års WTA Finals i Singapore på tirsdag, når hun skal møde den russiske stjernespiller Maria Sharapova. Wozniaks kamp er programsat til kl. 13.30 dansk tid, hvorefter den anden kamp i gruppe hvid vil blive spillet mellem Petra Kvitova og Agnieszka Radwanska.

Wozniacki starter altså ud mod den, på papiret, stærkeste modstander i gruppespillet. Sharapova er nemlig den spiller i gruppe hvid, der et bedst placeret på verdensranglisten. Hun er på nuværende tidspunkt verdens nummer to.

Ser man på danskeren og russerens seneste indbyrdes opgør var det Wozniacki, der gik fra kampen med en sejr. Det var ved dette års US Open i fjerde runde, hvor de to spillede en tenniskamp i verdensklasse der gik i tre sæt. Ved denne lejlighed spillede Wozniacki noget af det bedste tennis i hendes karriere.

 

Wozniacki har troen på sig selv

Wozniacki tror på at hu kan gå hele vejen ved dette års prestigefyldte sæsonfinale i Singapore. Da Wozniacki mødte den internationale presse sagde hun:
Jeg tror på mig selv, og at jeg kan vinde over dem alle sammen. Men jeg tager det hele kamp for kamp. Nogle gange skal du vinde en, andre gange to kampe for at gå videre.
Men jeg skal helt sikkert spille op til mit bedste. Ellers kommer jeg ikke videre”, udtaler Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

Du kan se Wozniackis første kamp i gruppespillet live på TV3 sport 2 på tirsdag fra kl. 13.30.