Senior DM

14. august 2009

I denne uge har jeg spillet DM i Helsingør. Det var et godt arrangement med gratis frugt, vand på banerne, livescore og en god stemning!
I første runde mødte jeg Marc Ferrigno. Jeg havde ikke bevæget mig helt optimalt i træningerne op til DM fordi jeg har haft lidt problemer med den fod jeg vrikkede om på til EM for 2 uger siden. Det gik heldigvis bedre mod Marc og jeg vandt 6-3 7-5. I anden runde skulle jeg møde 4. seedet Rasmus Nørby. Han havde været syg i dagene op til og spillede derfor ikke op til sit bedste, og da jeg spillede godt vandt jeg 6-4 6-3. I kvartfinalen skulle jeg møde 7. seedet Andreas Laulund. Jeg startede rigtig dårligt og kom hurtigt bagud 4-1 med double break men så begyndte jeg at ramme den bedre og kom på 4-3. Ved både 4-3 og 5-4 var jeg godt med i hans servepartier men fik desværre ikke brudt og tabte sættet 6-4. Jeg spillede et dårligt andet sæt som jeg tabte 6-2. Jeg servede generelt rigtig dårligt i kampen og lavede for mange fejl og det kan jeg ikke tillade mig når jeg møder en så god spiller.
I double tabte Christian Berg Thuesen (BT) og jeg i første runde til Ole Jensen og Andreas Laulund. Vi spillede egentlig ok, og havde flere chancer i 2. sæt hvor vi førte 4-3 og to breakbolde men vi formåede desværre ikke at udnytte dem.
Det var alt i alt et fint første senior DM for mig og det er dejligt at jeg er helt klar igen efter jeg vrikkede om.
I næste uge skal jeg træne på Elitecenteret fra mandag til onsdag, og torsdag skal jeg have første skoledag i 10. klasse i Århus. Ugen efter skal jeg spille en ITF (gr.4) i Luxembourg hvor min mor og far skal med.