Semifinale i Luxembourg ITF

27. august 2009

I dag mødte jeg Nils Brinkman fra Tyskland i kvarten. Ligesom min modstander i går spillede han ekstremt defensivt, og lavede ikke mange fejl. Første sæt var meget lige, men jeg spillede godt til sidst og vandt 7-5. I starten af andet sæt virkede han meget træt, så jeg begyndte bare at spille bolden rundt i stedet for at afgøre den. Det betød at jeg kom rigtig langt ned i tempo, og spillede dårligt og tabte sættet 6-1. I tredje sæt blev han virkelig træt, og da vi fik nye bolde kunne jeg nemmere presse ham, så jeg vandt sættet 6-2 uden de store problemer. Både i går og i dag er mine modstandere blevet rigtig trætte i tredje sæt, så jeg har haft en stor fordel af min fysik.

I semi i morgen skal jeg møde første seedede Anton Volkov fra Rusland. Han er meget aggressiv og slår hårdt på alt, men laver også en del fejl. Så det bliver en helt anden kamp end de foregående. Og det tror jeg er godt for mig.

Min makker og jeg tabte desværre doublen i en kamp der bare skal glemmes.