SEMIFINALE FRA TOKYO WOZNIACKI vs. AZARENKA

30. september 2010

Pressemeddelelse fra Eurosport:

 

Fredag d. 1. oktober kl. 06.00 sender Eurosport 2 og Eurosport Player LIVE fra Tokyo når Caroline Wozniacki skal forsøge at spille sig i finalen ved WTA-turneringen Toray Pan Pacific Open. Modstanderen er den 21-årige hviderusser Victoria Azarenka, der er seedet otter i turneringen. Kampen sendes LIVE kl. 06.00 på Eurosport 2 (HD) og Eurosport Player og forskudt på Eurosport (HD) kl. 10.00.
Caroline Wozniacki vandt torsdag uden problemer kvartfinalen mod polske Agnieszka Radwanska, der måtte trække sig med en skade ved stillingen 0-5 i første sæt. Caroline får for alvor lov at bevise sit værd, når hun i semifinalen skal op imod Azarenka, der i øjeblikket ligger nummer 11 på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki er fire gange tidligere i karrieren stødt på Azarenka i WTA-sammenhæng, seneste for godt et år siden i Doha, hvor Caroline løb med sejren efter at have tabt første sæt med 1-6.

Eurosports ekspertkommentator Michael Mortensen, der samtidig er træner for Caroline, kender udemærket til Azarenkas styrker og svagheder, som han uddyber her:
Azarenka er en spændende og stort anlagt spiller, som dog indimellem har en tendens til at være hård mod sig selv. Hun er utrolig stærk når der spilles bredt, hvor især hendes stærke forhånd kan komme hende til gode. Modsat har hun det sværere centralt i banen.
 
Michael Mortensen har talt med Caroline Wozniackis far Piotr Wozniacki, og der er en positiv stemningen i den danske lejr forud for kampen:
Caroline føler sig rigtig godt tilpas. Hun er blevet mere eksperimenterende i sit spil, og er i topform både fysisk og mentalt. Taktikken er klar, og jeg er overbevist om at Caroline trækker det længste strå, udtaler Michael Mortensen."
 
Scenen til endnu en storkamp med Caroline Wozniacki ser således ud til at være sat. Følg kampen LIVE på Eurosport 2 og Eurosport Player fra kl. 06.00 og forskudt på Eurosport kl. 10.00.  
 
Wozniacki vs. Azarenka – LIVE kl. 06.00 på Eurosport 2 og Eurosport Player og forskudt kl. 10.00 på Eurosport (HD).
THI