Sejr i double

16. november 2009

Nu har jeg været meget negativ over mine doubleskills i år, men denne uge var lige i øjet. Endelig følte jeg mig ordenlig tilpas på banen, og det gav så en titel. Absolut ikke dårligt. I finalen slog vi Nieminen/Kontinen med 7-5 3-6 10-2. Vi spillede en god kamp, selvom vi spillede to sløje games i 2., da vi egentlig var oppe med break. Super tiebreaken var nok den bedste, vi nogensinde kommer til at spille. Vi satte ikke et ben forkert, og blæste bare over dem – pænt sygt. Generelt var det nok den bedste doublekamp for mig i år, så det var jo skønt.

Nu er vi så kommet til Bratislava, hvor vi skal spille endnu en challenger i double. Vi var sidste par inde, så det var lige før, vi slet ikke kom ind. Vi møder et slovakkisk WC, og det må betragtes som en god lodtrækning i en ellers meget stærk række, selvom de absolut ikke er dårlige.

YNWA