Sejr i Bogota

21. september 2009

Det er ikke så ofte at jeg dropper at opdatere min blog, men i sidste uge var jeg simpelthen for sur og skuffet. Det blev til et nederlag i første runde til Andre Begemann fra Tyskland. Det var en kamp, hvor jeg totalt styrede begivenhederne til stillingen 6-2 2-0. Herfra stoppede jeg dog med at spille tennis, og min serv brød totalt sammen. Dette var da også den eneste grund til, at han til sidst stod som vinder. Det der irriterede mig mest var, at jeg virkelig ramte bolden godt i træning og selv samme dag i double, som vi desværre også tabte.

Nok om det, nu er jeg kommet til Bogota, hvor jeg fik en god start i dag. Jeg havde fået en lidt hård lodtrækning, da jeg skulle møde den 4. seedede argentiner Brian Dabul. Kampen startede skidt for mig, da linjedommeren valgte at dømme fodfejl på min første anden serv. Jeg mener ikke at kunne huske, at det er blevet dømt mod mig siden Wimbledon 2004, så chancen for  at der virkelig var fodfejl er ikke stor. Det chokerede mig lidt, og han åbnede med et break. Herfra spillede jeg mig dog langsomt i gang, og jeg endte med at vinde sættet 6-4. Andet sæt var rimligt tæt, med et par breakbolde til os begge. Det var dog mig, der tog sættets eneste break ved stillengen 4-3 og bagefter servede jeg kampen hjem.

I næste runde skal jeg møde vinderen af Lapentti fra Ecuador og Poch Grandin fra Spanien. De spiller først i morgen, da Lapentti kommer direkte fra Davis Cup i Brasilien.