Rutinen sikrer Mai Grage semifinalesejren over 14-?rige Karoline Lauersen.

6. marts 2015

Mai Grage var kæmpe favorit til at avancere til finalen, og med rutinen lykkedes det da også. Det var dog ikke uden kamp fra den kun 14-årige semifinalist, Karoline Lauersen.

Lige fra kampens start forbløffede den unge spiller Tennissporten.dks to kommentatorer på den direkte udsendelse fra Odense. Lauersen viste god fighter mentalitet og blev ved med at kæmpe kampen ud.

Mai Grage kom som man kunne forvente foran med 4-1, men Lauersens flotte spil gjorde, at hun først holdte sin serv for dernæst at bryde Grage til stillingen 3-4. Laursen var tæt på at tage næste parti og udligne, men hun var ikke god nok på de afgørende bolde, og Grage to de næste to partier og dermed første sæt med 6-3. Lauersen formåede ellers at afværge tre sætbolde inden Grage kunne vinde den afgørende bold.

I andet sæt kom Grage igen bedst fra start ved at bryde i første parti og komme foran 2-0. I andet sæt viste den unge Lauersen igen flot spil, hvor hun formåede at tage et rent femte parti til stillingen 3-2. Dette til trods tog Grage de næste to partier og det så ud til en hurtig afgørelse ved stillingen 5-2. Men Lauersen gav ikke op og brød den rutinerede spiller og formåede at gøre et mini comeback til stillingen 5-4. Grage holdte hovedet koldt og tog det sidste parti rent til stillingen 6-4 i andet og afgørende sæt.

Kampen bød på tætte, flotte og lange dueller og alt i alt må det siges at være en yderst flot præstation af den kun 14-årige Karoline Lauersen, der ikke på noget tidspunkt har været i nærheden af en semifinaleplads ved et DM i sin karriere.

Før semifinalen havde Grage kun afgivet seks partier i hele turneringen, og i semifinalen formåede Lauersen at vinde hele syv partier mod Grage, hvilket igen viser den flotte præstation.

I finalen skal Mai Grage stå overfor den mindst ligeså rutinerede spiller, Karen Barbat, der sikkert vandt sin semifinale tidligere på dagen i to sæt med cifrene 6-4, 6-2.