Rusland stiller med st?rkt hold til Davis Cup

25. februar 2015

Danmark spiller den 6. til 8. marts Davis Cup-landskamp i den europæiske/afrikanske gruppe 1. Til at forsvare Danmark mod Rusland har landstræner Kenneth Carlsen udtaget et gennemprøvet hold i form af Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Søren Hess-Olesen og Thomas Kromann. 

 

Til trods for erfaringen bliver weekenden en ordentlig mundfuld for det danske hold, der møder et på papiret markant bedre russisk hold. I front står 24-årige Andrey Kuznetsov, der ligger nummer 82 på verdens-ranglisten. Til sammenligning ligger Frederik Løchte Nielsen per dags dato nummer 305 på førnævnte rangliste, hvilket er næsten samme placering som det russiske holds dårligst rangerede spiller.

 

Udover Kuznetsov stiller Rusland med spillerne Evgeny Donskoy, Konstantin Kravchuk og Andrey Rublev, der hver især er rangeret som nummer 153, 192 og 331 på verdens-ranglisten.

 

Det bliver altså en umådelig hård kamp for Carlsen og co. når de sammen drager til Novy Urengoy. Det til trods for at Rusland ikke har indkaldt endnu bedre placerede spillere som for eksempel Mikhail Youzhny eller Teymuraz Gabashvili, der hver især ligger på henholdsvis nummer 55 og 79 på verdens-ranglisten. Danmark har uden tvivl kampgejsten til at vinde, men om vi også kan stille med det fornødne mandskab får vi at se næste weekend.