?Pede? havde det sjovere end Eriksson

31. juli 2014

Martin Pedersen havde ingen problemer med at spille sig videre til kvartfinalen ved Copenhagen Combined. Han vandt 6-2, 6-2 over Markus Eriksson men fortalte efter kampen, at han bare spiller for at have det sjovt.

KØBENHAVN.

Martin Pedersen havde ikke den store lyst til at tale om sit eget niveau efter en ellers ganske overbevisende sejr over verdensranglistens nummer 381, svenske Markus Erikson. Selv bemærkede ’Pede’, at han ’bare spillede for at have det sjovt’.

Det så også ud til at være ganske sjovt for Martin Pedersen. Han gik og hyggede sig på KB’s anlæg på Frederiksberg, snakkede med venner og bekendte, og nå ja, så vandt han også lige 6-2, 6-2 over den tredjeseedede spiller ved Copenhagen Combined.

Svenske Markus Eriksson havde det til gengæld knapt så sjovt. Mens Pedersen var rolig og nødt at spille tennis, var svenskeren anspændt og fik aldrig sit spil til at fungere. Undervejs blev der råbt ting på svensk, der ikke tåler at blive citeret samt kastet med ketcheren.

Stabil baghånd og få fejl
Martin Pedersen var nemlig ganske enkelt bedre. Danskerens hårde og solide slag var ganske enkelt for svære for Eriksson, der ikke var tilsvarende farlig selv. Derfor kunne Pedersen vinde en forholdsvis enkel sejr.

Jeg synes, at jeg spillede rigtig fint. Min baghånd var stabil, og jeg lavede ikke så mange fejl”, sagde Martin Pedersen efter sin sejr.

Han var til gengæld ikke specielt tilfreds med sin ellers vanlige skarpeste våben, serven. Vi opsummerer lige: Martin Pedersen slog Markus Eriksson 6-2, 6-2 uden at serve godt.

Eriksson klart dårligere
En af årsagerne til den store sejr var dog også et langt svagere niveau hos Eriksson end da de to mødtes først i finalen ved future-turneringen i København og senest ved Davis Cup-kampen mellem Sverige og Danmark i oktober. Ved begge lejligheder spillede de to spillere stort set lige op med en sejr til hver som følge.

Han var klart dårligere end sidste år, og samtidig følte jeg også, at jeg var lidt friskere end ved finalen her sidste år”, forklarede den danske vinder.

Nu er Martin Pedersen videre til kvartfinalen ved Copenhagen Combined, hvor han møder Nico Matic fra Tyskland, der rangerer under danskeren på verdensranglisten. Alligevel vil han ikke snakke om, hvor langt han kan gå, og så er vi tilbage til det med at have det sjovt.

Jeg spiller bare. Jeg nyder at spille tennis, og jeg synes, det er sjovt”, lød det fra Martin Pedersen, da han blev spurgt til sine fremtidsambitioner ved future-turneringen i København.