Paris

17. maj 2011

 Jeg er kommet til Paris, og det er endnu engang tid til Grand Slam. Det er første gang, jeg spiller French Open, så det er naturligvis ekstra morsomt for mig. Jeg har mere el mindre ligget i træning, siden jeg spillede i Rom, og det er gået rigtigt godt. Jeg har arbejdet på fysikken og diverse tekniske ting til gruset. Det har været rigtigt godt, og jeg er her i Paris med en god fornemmelse i kroppen, og jeg rammer bolden godt. 

Jeg startede så med kvalen i dag, og jeg fik en vindende start. Jeg mødte tjekken Dusan Lojda og vandt med 2 og 3. De ting, jeg havde arbejdet på, sad, jeg lavede gode beslutninger og havde god koncentration og intensitet. De siger sig selv, at banerne her er gode at spille på, og banerne er også herlige, så jeg burde være i stand til at spille min bedste grustennis. Nu skal jeg møde en af minde gode kammerater, Thomas Schoorel, fra Holland. HAn er en ung spiller, der er gået meget frem det sidste år. Jeg mødt eham i en future for et år siden, men der var det allerede bare et spørgsmål om tid, før han kom højere op på rangering, for hans kvaliteter som tennisspiller er tydelige. Han er født med en bazooka på sin venstre arm, så han server kanon og slår en ond forhånd, når han får tid til det. Jeg skal sørge for, han ikke får rytme, og prøve at straffe hans 2. server.

Jeg har min gamle doublemakker, Joey Sirianni, med som træner i denne uge, og det er lige i øjet. Det er jeg rigtig glad for. Han er sådan lidt i en periode mellem stadig at spille og stoppe, men måske han kan hjælpe mig nogle flere uger i år. Det ville jeg i hvert fald være glad for.

Jeg var ikke i nærheden af at kunne komme med i double. For at komme ind, skulle jeg finde en top 30 spiller at melde mig med, og det var ikke lige aktuelt.

Jeg spiller min 2. runde kval på torsdag.

Top 3:

1) King Kenny. Fast træner – ja tak.

2) Ishockey drengene. De leverer altid varen. Så herligt.

3) Med fare for at gentage mig selv (for det sker aldrig) kommer der lige et link her www.youtube.com/watch

YNWA