Om Tennissporten.dk

Tennissporten.dk er Danmarks største, mest besøgte og mest indholdsfulde tennissite. Sitet henvender sig til både den almindeligt tennisinteresserede dansker, den mere dedikerede tennisfan og aktive spillere på alle niveauer.

Tennissporten.dks formål er gennem formidling af viden, nyheder og debat om tennissporten at udbrede kendskabet til og fremme interessen for dansk og international tennis. Drømmen er at hæve niveauet på den danske tennisformidling markant.

Tennissporten.dks mission er få flere til at spille tennis og flere til at interessere sig for tennis ved at skabe et inspirerende online univers for fans, amatørspillere og elitespillere.

Tennissporten.dk samarbejder med Dansk Tennis Forbund, de danske tennisklubber, elitespillere, den årlige WTA-turnering og andre centrale aktører i den danske tennisverden.

Tennissporten.dk ønsker et så tæt samarbejde og bredt samarbejde som muligt for at give sporten de bedste rammer herhjemme.

Tennissporten.dk er ejet af selskabet Medieport IVS, der leder tennissporten.dk og har det overordnede redaktionelle ansvar for siden. 

Download logo

» Download logo i EPS (392 KB)
» Download logo i JPEG (76 KB)