Nordisk mester

31. juli 2010

Da dette er mit første blog på tennissporten.dk vil jeg lige skrive et par ord om mig selv.

Jeg har været medlem af KB siden jeg var 3 år – de første mange år spillede jeg kun fodbold og fik første gang en tennis ketcher i hånden da jeg var 8 år. I et par år spillede jeg både tennis og fodbold – men jeg valgte fodbolden fra, da jeg var 10 år for udelukkende at fokusere på tennis. 
 
De sidste 5-6 uger har været præget af mange turneringer og træningslejre.
 
Nordiske mesterskaber
I slutningen af maj var jeg med u13 og u15 landsholdet i Finland for at spille Nordiske mesterskaber. U13 holdet bestod udover mig af Benjamin Hannestad BTSK og Mikkel Bodzioch HOLBÆK.
Vi vandt 2-1 over henholdsvis Finland, Sverige og Norge og blev således Nordiske mestre.
 
French Open med TEAM JEP
Dagen efter jeg kom hjem fra Finland var jeg blevet inviteret til French Open af min sponsor TEAM JEP og Sergio Tacchini. Det var en kæmpe oplevelse af se de bedste mandlige spillere på ATP turen. Vi var ca. 10 spillere af sted og oplevede mange af de største spillere i kamp, men vi fik også lov at komme ind på et normalt lukket træningsanlæg. Vi mødte bl.a. Djokovic, Williams søstrene og mange flere. Efter 2 dage super dage i Frankrig var det tid til at tage tilbage til Danmark igen.
 
TE Internationale turneringer
I juni har jeg spillet 4 internationale TE turneringer i Danmark og Sverige samt været på en uges træningslejr i Sverige
 
Uge 22 TE14 Farum
Uge 24 TE14 Hölviken, Sverige
Uge 25 Træningslejr i Sverige – Dave camp
Uge 26 TE14 Birkerød + Caroline Wozniacki championship
Uge 27 TE14 Hørsholm
 
I Farum tabte jeg til en god tysker i første runde. I uge 24 var jeg med KB i Sverige for at spille TE Hölviken og her spillede jeg mig i semifinalen og fik dermed mine første internationale point. Undervejs slog jeg en svensk top 8 spiller Christian Samuelsen fra Sverige, en anden svensker og i kvartfinalen vandt jeg meget overraskende over Alex Barbat.
 
I uge 25 var jeg på en uges træningslejr hos Dave i Sverige. Det var en meget hård træningslejr med træning fra tidlig morgen til sen aften. Jeg boede i campingvogn med Maxim Landa fra BTSK hele ugen – en sjov og meget intensiv tur.
 
I Birkerød og Hørsholm tabte jeg i 2. runde i single. I Birkerød havde jeg spillet mig i double finalen med min makker fra KB Daniel Burr – vi tabte desværre til nogle godt spillende svenskere. Semifinalen var endestationen i double i Hørsholm – denne gang spillede jeg sammen med Alex Barbat.
 
I uge 26 spillede desuden Wozniacki Tennis Championships 2010. Jeg vandt turneringen og 1 præmien var et årsmedlemskab af Wozniacki Tennis Academy på 18 måneder(værdi 20.000 kr), samt et 2-timers træningspas med Piotr og Caroline
 
I næste uge starter DM for juniorer i HIK. Jeg spiller herredouble sammen med Simon Friis Søndergaard fra BTSK og mix med Vibe Bauman fra KB