Noe efter ny sejr: Ingen overraskelse for mig

1. august 2014

Julie Noe skabte endnu en overraskelse ved Copenhagen Combined, da hun besejrede norske Emma Flood med 6-3, 6-4 og spillede sig i semifinalen. Den eneste, der ikke var overrasket, var hende selv.

KØBENHAVN.

Man sidder med følelsen af ’det stopper jo aldrig’. Men det er heldigvis kun på den gode måde.

Julie Noe har nemlig gjort det igen. Overrasket alt og alle og nu spillet sig i semifinalen ved Copenhagen Combined. Indtil i onsdag havde hun ingen WTA-point. Nu har hun vundet tre internationale kampe, slået to spillere fra top 1000 på verdensranglisten og spillet sig i semifinalen ved en stærkt besat international turnering.

Det er som sådan ingen overraskelse for mig. Jeg ved, at jeg kan være med på det her niveau”, fortalte Julie Noe efter hendes tredje store præstation ved ITF-turneringen i København.

Rystede ikke på hånden
Mod Emma Flood, der rangerer som nummer 744 i verden, var Noe igen fantastisk spillende. Hun servede solidt og var god til at angribe nordmanden på de rigtige tidspunkter. Kampen i gennem var danskeren ovenpå, og selvom hun blev brudt en gang i hvert sæt, rystede hun ikke på hånden.

6-3, 6-4 lød dagens sejrscifre på for Noe, der var cool kampen i gennem og på intet tidspunkt gik ned. Efter kampen var hun også glad for sit eget spil og specielt for den måde, hun spillede kampen på.

Jeg spiller det spil, som jeg ved, at jeg kan spille. Jeg ved, at jeg kan slå de her spillere, så det handler bare om, at jeg skal turde at tage initiativ. Når jeg tør tage chancerne, så virker det også”, lød det fra den glade men også afdæmpede vinder.

Selvtilliden i orden
Noe har i den grad selvtilliden i orden, og det hjælper hende meget inde på banen, fortalte hun selv. Men hvordan har den 18-årige gymnasiepige pludselig fået så stor tro på sig selv.

Det seneste år har jeg rejst meget, og jeg har lavet nogle gode resultater. Det giver erfaring og tro på tingene”, forklarede Noe, der også har gjort store fysiske forbedringer på det seneste.

Hun følte sig ikke specielt træt efter kampen. I stedet følte hun sig hundrede procent klar til semifinalen i morgen mod danske Karen Barbat. De to spillere har aldrig mødt hinanden, men det se Noe frem til.

Jeg glæder mig til at spille. Det bliver en spændende kamp, og jeg elsker at spille på hjemmebane”, sagde KB-spilleren.

Den rent danske semifinale mellem Julie Noe og Karen Barbat spilles i morgen på bane 1 efter den anden damesinglesemifinale mellem Mai Grage og Klaudia Boczova.