New York

18. august 2008

De sidste par dage er gået med at forberede mig til US Open. Spillemæssigt er jeg ved at være i form igen, og det er jo inspirerende! Fysisk er jeg dog ikke helt på toppen, da jeg har nogle små skavanker, som har drillet i lang tid. De går dog næppe helt væk inden kamp, da jeg nok får brug for lidt pause og lægehjælp til at fikse dem. 
Vi bor privat under denne turnering hos en familie i Forrest Hills. Det ligger lidt uden for Manhatten og er forholdsvis tæt på US Open-anlægget. Det var faktisk her man i gamle dage spillede US Open på grønt grus. Det er efter min mening en lille oase i New York. Store gamle huse som ligger på små hyggelige gader med masser af ro og grønne træer overalt. Vi kan dog stadig let tage metroen ind til Manhatten, hvor vi ofte spiser på en af mine favoritrestauranter "Nippon". Det er et japansk sted, som serverer kanon sushi og helt fantastisk kød. Ejeren elsker tennis, så han giver os en superb middag for næsten ingen penge. Lodtrækningen bliver lavet i morgen aften, så der kommer en ny opdate herfra.