Nem lodtr?kning til f?rsteseedede ?rn?

1. marts 2015

Lodtrækningen til DM Inde foretaget: Brag vente i første runde mellem Sigsgaard og Friis-Søndergaard.

Lørdag og søndag er kvalifikationen til singlerækkerne ved DM Inde blevet spillet, og søndag er lodtrækningen så foretaget.

Den lodtrækning giver på papiret den førsteseedede Philip Ørnø en yderst nem vej til finalen. Spiller han sig gennem første- og anden runde venter der formentlig enten klubkammeraten Hans Steentoft eller Magnus Ibh i kvartfinalen, og i semifinalen er Ørnø seedet til at blive parret op med Alexander Königsfeldt. Königsfeldt slog dog Ørnø ud ved DM Ude i sommer, men det til trods ligner Ørnø den store finalefavorit fra turneringens øverste halvdel.

DM Inde-turneringens øvrige store favoritter, Mohamed Shabib, Johannes Ingildsen, Christian Sigsgaard og Simon Friis-Søndergaard, er nemlig alle fire placeret i den modsatte halvdel, og heraf mødes de to sidstnævnte i et regulært brag af en førsterundekamp tirsdag. Vinderen af den kamp står til at møde Johannes Ingildsen i kvartfinalen, mens Mohamed Shabibs værste modstander på vejen mod en semifinale ligner Rasmus Møller.

I damesingle har Julie Noe trukket sig med en skade, og det efterlader de to øverstseedede, Karen Barbat og Mai Grage, som de helt store finalefavoritter. Barbat står til enten Caroline Fricke eller Hannah Viller Møller i semifinalen, mens Cecilie Melsted formentlig venter i semifinalen, og Mai Grages værste modstandere på vejen mod finalen tegner til at blive Amina Hadzic i kvartfinalen og Frederikke Svarre eller Emma Håkansson i semifinalen.

I damedouble har lodtrækningen trukket de to største favoritter ud mod hinanden allerede i første runde. Her mødes Melsted/Håkansson og Lauridsen/Folmø nemlig. I den anden halvdel ligner det en spændende semifinale mellem Møller/Håkansson og Berge/Støchkel.

Herredoubleturneringen byder på en stribe spændende møder som førsterundebraget mellem Friis-Søndergaard/Ørvad og den fynske hjemmebanepar Elholm/Garbers i første runde. Finalefavoritterne Ørnø/Shabib og Ingildsen/Sigsgaard er placeret i hver sin halvdel.

I weekendens kvalifikationsturneringer til singlerækkerne kvalificerede Jesper Korsbæk Jensen, Alex Cronje, Kasper Elsvad, Morten Garbers, Nicolas Andersen, Philip Hjort, Tobias Lentz og Christian Mikkelsen ind i herresingle, mens Thomas Schwencke Lindqvist kom med som lucky loser. I damesingle opnåede Camilla Flintholm Jensen, Olivia Gram, Emma Tranberg, Linnea Fristam, Clara Tauson, Emilie Hansen, Kathrine Berge og Sofie Brerringgaard kvalifikation, mens der var lucky loser-pladser til Dzenana Hadzic, Karoline Laursen, Caroline Piculell, Laura Elkjær Pedersen og Anna Marie Møller.

Hovedturneringerne i single indledes mandag, og første runde afvikles over mandag og tirsdag. Husk at Tennissporten.dk følger DM Inde tæt hele uge og livestreamer semifinaler og finaler fra Marienlyst Centeret fredag og lørdag.