Nederlag i single men sejr i double

25. juli 2009

Ja, der er ikke så meget at sige. Jeg spillede en lortekamp. Jeg kan slet ikke ramme noget med de her bolde, og jeg er ved at udvikle noget af et kompleks. Det var samme ballade, da det gik helt galt i Cremona tidligere i år. Det er kunstig altitude for mig. Jeg kan slet ikke kontrollere dem.

Starten var grim fra begge sider. Vi kæmpede begger for at finde timingen, og jeg måtte redde et par breakbolde, inden det lykkedes mig at strikke et break sammen til 4-3. Der var der så boldskifte, og så var det slut for tennis for den kamp. Jeg kunne ikke styre noget derfra. De næste 6 games blev tabt hurtigere, end jeg lige skrev om det her. Han servede skidt i starten, men efter boldskiftet fik han bedre gang i den, mens jeg bare server, som en abe. I desperation begyndte jeg at spille serv/volley på alt, og, på grim maner, fik jeg holdt serv til 3-5, hvor han fik en syg gummiarm. Han satte ikke en serv, og andenserverne blev kastet ind. Jeg kom bare frem på det hele, og pludselig havde jeg breaket. Da jeg lige pludselig var tæt på igen, tabte jeg den ro, jeg havde haft i mine sidste games, og tabte guf i mine volleyer, selvom jeg faktisk servede bedre. Han returnerede nu også udmærket der. 4-6 4-6, arriverderci.

Rent singlemæssigt kan jeg konkludere, at jeg skal være tilfreds efter de her to uger. Det var første gang i år, jeg tog point i en challenger, og første gang, jeg tog point to turneringer i træk. Jeg spillede skide godt i sidste uge, men spillede miserabelt i denne uge. Derfor er jeg meget positiv over at have været heldig for en gangs skyld i single i år. Jeg fik en guldlodtrækning og gik i kvarten uden at sætte noget, så den tager jeg bare imod med kyshånd. At jeg ikke ramte den tilskriver jeg 100% boldene, og det er jo ikke noget langsigtet problem.

I double fortsatte jeg en god tradition for mig. Efter en skammelig single, spiller jeg næsten altid en rigtig god double. Det var tilfældet idag, hvor Joe og jeg slog Ghedin/Marray, Italien og England, med 7-6(6) 6-1. Jeg spillede skide godt, og havde for første gang siden marts en naturlig fornemmelse for spillet. Det var vildt fedt. !. sæt var faktisk ret god tennis fra begge sider. Vi havde break to gange, men kunne ikke holde fast. Tiebrekaen var god, men vi smed desværre 6-2, inden det lykkedes at vinde den 8-6. I 2. sæt spillede vi meget mere taktisk i egen serv, og det gav virkelig pote. Vi fik fuldstændig krammet på dem, og kørte dem over 6-1. Herligt. I morgen møder vi Golubev/Biasella, Kazakhstan og Italien, i finalen. Det er 3. efter 18.30: gaab.

YNWA