Nederlag i 1. runde

21. oktober 2009

Jeg kan lige nå en hurtig update, her inden jeg rejser hjem. Jeg tabte  går med 6(6) og 3 til Belucci. Jeg vil väre en idiot, hvis jeg prövede at bilde folk ind, at jeg normalt spiller bedre. Jeg kan ikke forvente at spille meget bedre. Ok, jeg spillede bedre i weekenden, men det var også mod väsentligt svagere modstandere. Jeg havde mine muligheder i 1., men taber en tät tiebreak uden at have sätbolde. I 2. sät stresser jeg lidt op over, at han holder niveauet höjt hele vejen igennem. Han servede godt og holdt et godt niveau fra baglinjen. Jeg kunne godt have tänkt mig at möde ham på en lidt hurtgere bane. Den her bane var ret langsom, og så hoppede boldene mere op, så han havde tid til sine store sving. Jeg har servet godt her. Det har givet pote at tage farten af, og satse mere på %, men jeg skal stadig have flere gratis point i en indendörskamp. Derudover skal jeg väre mere mental tough, så jeg ikke föler mig presset til at spille wonderball, når jeg egentlig var godt med. 3 dårlige game var for meget mod en god spiller.

Nå, nu tager jeg hjem, og så tager jeg til Korea i morgen, hvor jeg skal spille 2 challengers.

YNWA