Nationalt Tennisseminar 2015 bliver afholdt lørdag den 24. januar

9. december 2014

I starten af 2015 bliver der igen afholdt det årlige arrangement Nationalt Tennisseminar, den nærmere dato er lørdag den 24. januar.

 

Nationalt Tennisseminar 2015 bliver igen en dag med oplæg, debat, inspiration og netværk for hele Danmarks tennisfolk om du så er tennisspiler, træner, tennispolitiker, sportschef, klubleder eller tennisforældre.

 

Det valgte overordnede emne er ”fastholdelse”, og igennem dagen kan du blandt andre møde Jesper Frigast Larsen fra DIF’s matchfixingsekretariat, tidligere OL-guldvinder Eskild Ebbesen, der vil tale om mentalitet og motivation, ITF-udviklingschef Dave Miley, hvis overskrift på sit oplæg er ”How to retain players in tennis” og makkerparret Mikael Trolle/Peter Brüchmann, der har skrevet en bog om sportens største ledere, ligesom udviklingsprojektet ’Moderklubber og vidensdeling i Tennisdanmark’ samt idrættens muligheder i den nye folkeskolereform kommer i fokus.

 

I år finder Nationalt tennisseminar sted på Scandic Hotel Copenhagen nær søerne i hovedstaden efter ny partnerskabsaftale med Scandic.

 

Om Nationalt Tennisseminar 2015 udtaler DTF’s direktør Sune Irgens Alenkær: ”Nationalt Tennisseminar er en årligt tilbagevendende begivenhed, der værnes om og prioriteres i DTF. Vi føler, det er vigtigt at initiere et forum, hvor primært frivillige kræfter og tennistrænere kan få ny inspiration og ikke mindst ideudvikle med hinanden.” 

 

”Programmet for 2015-versionen spænder bredt, men den røde tråd er ’fastholdelse’. Dansk tennis står over for mange forskelligartede udfordringer, og vi skal løfte i flok. Forsøger vi herpå, og har vi i en fælles forståelse, forøges chancerne for at lykkes med det, vi på forskellige niveauer stræber mod,” Supplere Sune Irgens Alenkær.

 

Nationalt Tennisseminar 2015 lørdag den 24. januar

 

Hvem: For alle tennisinteresserede trænere, tennispolitikere, sportschefer, klubledere, spillere, tennisforældre etc. 

Hvad: Nationalt Tennisseminar 2015 en dag med oplæg, inspiration, netværk og debat. 

Hvor: Scandic Hotel Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København.

Hvornår: Lørdag den 24. januar 2015. Fra kl. 09.30 til cirka 20.30. Aftensmad serveres kl. 19.00.

Tilmeldingsfrist: 14. december 2014. Benyt tilmeldingsblanket. Blandt rettidige tilmeldinger trækkes der lod om et hotelgavekort til Scandic. Tilmeldinger er bindende.

Pris: 1.195 kr. (inkluderer en kursusmappe, et rundstykke, frokost, eftermiddagskaffe, en gave og middag). 995 kr. (eksklusiv middag).

For yderligere information om oplæggene og dagens program se folderne fra DTF eller klik ind på DTF’s hjemmeside.