Nationalt Tennisseminar 2011

15. november 2010

Kære tennisspiller, leder, træner, bestyrelsesmedlem, forældre og andre aktive tennisfolk.

Dansk Tennis Forbund (DTF) og Danmarks Idræts-Forbund (DIF) indbyder til Nationalt Tennisseminar 2011 paÌŠ Hotel Nyborg Strand lørdag d. 22. januar.

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med spændende oplæg og aktiviteter. I fællesskab kan vi udveksle erfaringer og gode ideer og blive inspireret til nye tiltag i dansk tennis. Deltagerne vil ogsaÌŠ faÌŠ rig lejlighed til at snakke indbyrdes, og det kan være med til at skabe grobund for nye initiativer og samarbejder klubberne imellem.

AÌŠrets program sætter fokus paÌŠ talentudvikling, coaching samt rekruttering og fastholdelse af medlemmer i tennisklubberne. Programmet byder paÌŠ to forløb, der er maÌŠlrettet henholdsvis klubledere og trænere, men deltagerne kan frit vælge mellem oplæggene. Dagens program afsluttes med et fælles foredrag af tv-vært og tenniskommentator Jimmy Bøjgaard, der vil fortælle om, hvordan mediernes eksponering af tennissporten kan bruges aktivt i klubberne. Efterfølgende er der middag.

Sidste aÌŠrs Nationale Tennisseminar i januar 2010 havde 98 deltagere fra 28 klubber. Vi haÌŠber at se endnu flere deltagere og klubber repræsenteret i 2011, saÌŠ erfaringerne og ideerne fra seminaret bedre kan udnyttes, naÌŠr I vender tilbage til hverdagen i jeres klub.

Prisen for deltagelse inklusive fortæring og velkomstgave er kr. 1.000. Husk at søge kommunen om tilskud i god tid. I kan tilmelde jer frem til 1. december 2010.

Klik her for at se program og tilmeldingsblanket.

Med venlig hilsen
DANSK TENNIS FORBUND

Vind billetter med Tennissporten.dk

Tennissporten.dk udlodder i samarbejde med DTF to stk. billetter til arrangementet. Billetterne har en stykværdi på kr. 1.000 og inkluderer forplejning, materialer, kursusmappe og en velkomstgave.

Du deltager ved at sende en mail til info@tennissporten.dk med dit navn, klub, by, mail og telefonnummer. Herefter deltager du i lodtrækningen om én billet.

Konkurrencen slutter 30. november og vinderne får direkte besked.

—-

Konkurrencen er slut og de to heldige vindere er:

Thomas Nowak fra Vedbæk Tennisklub og Adam Juel-Blicher fra Tennis Club Odense