Næsten fejlfri Kvitova vinder solidt over Sharapova

23. oktober 2014

Dagens anden kamp i gruppe hvid er spillet færdig, hvor Petra Kvitova gjorde kort proces, da det kun tog en time og 15 minutter at sikre sejren over Maria Sharapova. 

 

Kvitova vandt kampen med cifrene 6-3, 6-2 og spillede en næsten fejlfri kamp mod en Maria Sharapova, der ikke kunne finde sit spil og var ufokuseret. 

 

Kampens resultat betyder, at Caroline Wozniacki endnu ikke er sikker på avancement til semifinalerne, men har selv mulighed for selv at afgøre det i fredagens kamp mod Petra Kvitova. 

 

Dagens resultater betyder ligeledes at gruppen er helt åben, og at alle deltagere i gruppe hvid stadig har en mulighed for at gå videre til semifinalen. Når kampene er overstået i morgen kan flere spillere risikerer at stå med præcist det samme antal sejre og vundne sæt. I dette tilfælde vil der også blive kigget på de vundne point i gruppespillet.

 

Der altså er lagt op til en yderst spændende fredag, hvor det bliver afgjort, hvem der skal spille lørdag i semifinalerne. Caroline Wozniacki står overfor Petra Kvitova og kan med en sejr tage førstepladsen i gruppen. Agnieszka Radwanska skal op imod Maria Sharapova.

 

Billede af Slgckgc / CC BY 2.0 / Beskåret /